KREDIT-MODULLI TA’LIM TIZIMI JARAYONIDA OLIY TA’LIM MUASSASALARI TALABALARINING MUSTAQIL ISHLARINI TASHKIL ETISH MUAMMOLARI - Xasanova, Gulnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada zamonaviy ta’lim sharoitida oliy ta’lim muassasalarida talabalarning mustaqil ishini tashkil etish muammolarini tahlil qilishga harakat qilinadi va kredit-modulli ta’lim tizimi sharoitida uning samaradorligini oshirish bo‘yicha olib borilishi lozim bo‘lgan ishlarning istiqbollari belgilanadi.