ЮКСАК МАЪНАВИЯТ–МАНФААТЛАР БИРЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ МУҲИМ ОМИЛИ - Очилова, Гузаль (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада ёшларнинг маънавий оламини юксалтириш, уларни миллий ва умуминсоний қадриятлар руҳида тарбиялашнинг долзарб масалалари ёритилган. Мустақилликни мустаҳкамлашда, тинчлик ва барқарорликни ривожлантиришда ватанпарвар, миллатпарвар, юксак маънавиятли фуқароларни шакллантиришнинг роли илмий-назарий жиҳатдан таҳлил қилинган.