QORAQALPOG‘ISTONDA HAVO TRANSPORTINING SHAKLLANISHIDA “DOBROLET” AKSIYADORLIK JAMIYATINING O‘RNI - Qitaybekov, Azizbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Qoraqalpog‘istonda havo transportining shakllanishi va rivojlanishida “Dobrolet” aksiyadorlik jamiyatining o‘rni va ro‘li hamda mahalliy avialiniyalarning tashkil qilinishi haqida malumotlar berilgan.