O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA DAVLAT BOJXONA XIZMATI ORGANLARI FAOLIYATI - Olimjonova, Gulida (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimiz mustaqilligining ilk yillarida boshlab bugungi kungacha bo‘lgan davrda bojxona organlari faoliyati tarixi va kelgusidagi istiqbolli rejalari haqida ma’lumot beriladi.