MUSTAQILLIK YILLARIDA QASHQADARYO VOHASI KASHTADO‘ZLIGIDA O‘ZGARISHLAR - To‘xtamisheva, Fotima (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Xalq amaliy san’atining qadimiy va tarixiy ahamiyatga ega bo’lgan kashtachilik san’ati muhim tarixiy jarayonlaridan biri bo’lgan. Ushbu maqolada mustaqillik yillarida Qashqadaryo vohasi kashtado‘zligida o‘zgarishlar yoritilgan.