ZAMONAVIY DAVRDA IQTISODGA FALSAFIY QARASHLAR - Asraqulova, Adiba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqola iqtisodiy tafakkur ijtimoiy ong shakllari haqida bo‘lib, shaxsning zamonaviy jamiyatni moddiy va ma’naviy hayotida, xususan, kishilar o‘rtasida bo‘ladigan iqtisodiy munosabatlarni his etish, aqliy jihatdan anglab yetish va kelajakdagi o‘zgartirishlarga qaratilgan g‘oyalar, ideallar, qarashlar va nazariyalarning yaxlit tizimi ekanligini ochib berishga qaratilgan xulosalarni o’z ichiga oladi.