YOSHLARNING ONLAYN TA’LIM JARAYONIGA TA’SIR ETUVCHI IJOBIY SALBIY OMILLAR - Abduxolikova, Nasiba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Axborot texnologiyalari rivojlangan davrda yoshlarning masofadan turib ta’lim olishi uchun imkoniyatlar yaratildi. Istalgan vaqtda va jahonning istalgan joyida turib o‘qish imkoniyati onlayn ta’limning eng afzal jihatlaridan biridir. Maqolada onlayn ta’limning afzalliklari bilan bir qatorda kamchiliklari xam yoritilgan.