OILA VA NIKOH MA’NAVIYATI, OILANI MUSTAHKAMLASH OMILLARI - Abbasova, Maftuna; Temirova, Xurshida (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada oilaning tarixiy shakllanishi, oila va nikoh tushunchasi, ma’naviy-axloqiy tamoyillari, jamiyatda oilaviy ajrimlarning salbiy oqibatlari va oilani mustahkamlash omillari haqida so‘z boradi.