ZAMONAVIY TA’LIM MUHITIDA INGLIZ TILI DARSLARIDA STEAM TA’LIM TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI: STEAM KOMPETENSIYALAR TUSHUNCHASI - Ahmadjonova, Odina (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda ta’lim jarayonlarida keng bahslarga sabab boʻlayotgan STEAM ta’lim texnologiyasi asosida shakllantiriluvchi STEAM kompetensiyalar haqida soʻz boradi.Shuningdek, maqolada STEAM kompetensiya turlari, ahamiyati va u haqida berilgan fikrlar ham bayon etilgan.