MENEJMENT SOHASINI OʻQITISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Fayzullayeva, Madina; Xolboʻtayeva, Moxinur (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada menejment sohasini oʻrganishda raqamli texnologiyalarning oʻrni va ahamiyati yoritib berilgan. Shuningdek, boshqaruv sohasida raqamli texnologiyalardan foydalanishdagi koʻrsatmalar, menejment sohasida raqamli texnologiyalardan foydalanish, biznes jarayonlarini boshqarish va rivojlantirishni osonlashtiradigan dasturlar, menejment sohasida telefonlar, kompyuterlar, 3D gologramma texnologiyasi kabi texnologik qurilmalar ishni samaraliroq qilish uchun foydali vosita sifatida ishlatilishi haqida turli xil misollar bilan maʼlumotlar berib oʻtilgan. Bundan tashqari, boshqaruv sohasini oʻrganishda va oʻrgatishda raqamli texnologiyalardan foydalanish davomida duch kelgan qiyinchiliklarimizga olib borayotgan tadqiqotimiz asosida yechim berishga harakat qildik.