JISMONIY TARBIYA YOʻRIQCHISINING IJTIMOIY-MADANIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHDA MALAKA OSHIRISH JARAYONINING AHAMIYATI - Begimqulov, Zarif (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada kasbiy kompetentlik umumiy tuzilmasining muhim tarkibiy qismlaridan boʻlgan ijtimoiy-madaniy kompetentlikning oʻziga xos xususiyatlari, maktabgacha taʼlim tashkilotlari jismoniy tarbiya yoʻriqchilarining ijtimoiy-madaniy kompetentligini rivojlantirishda malaka oshirish jarayonining muhim jihatlari yoritilgan.