BOSHLANG‘ICH SINF OʻQITUVCHILARIDA INNOVATSION KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Pulatova, Muxabbat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada innovatsion muhit tamoyillari. Oʻqituvchi innovatsion kompetensiyasini shakllantirishda butun jarayonni insonparvarlashtirish va shaxsga yoʻnaltirilgan ta’lim tamoyillariga tayanib, oʻqituvchilarni uzluksiz kasbiy rivojlantirishning innovatsion muhitini yaratish bosqichlari haqida soʻz boradi.