IQTISODIYOTNI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA BUXGALTERIYA DASTURINING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Razzaqova, Durdona (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan iqtisodiyotni raqamlashtirish sharoitida buxgalteriya dasturining afzalliklari va kamchiliklari oʻrganish amalga oshirilgan. Maqolaning asosiy maqsadi sifatida bugungi kunda asosiy foydalanishda boʻlgan buxgalteriya dasturining afzalliklari va kamchiliklari tahlil etish hamda shu orqali muallif xulosalarini shakllantirishdan iborat.