КИЧИК БИЗНЕСНИ МОЛИЯ-КРЕДИТ МЕХАНИЗМЛАРИ ОРҚАЛИ ҚЎЛЛАБ-ҚУВВАТЛАШ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Эргашев, Отамурод (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Бугунги кунда иқтисодиётнинг локал тармоқларидан саналган кичик бизнес субъектларини қўллаб-қувватлаш ва шу орқали миллий иқтисодиётдаги қатор муаммоларни ечимига барҳам бериш анча долзарб масалалардан бирига айланиб бормоқда. Шунингдек, уларнинг фаолиятига тўсиқ бўлувчи молиявий ресурсларнинг етишмаслиги, кредит фоиз ставкаларининг юқорилиги ва бошқа сабаблар олдини олиш бўйича хулоса ва таклифлар ишлаб чиқиш ҳам мақсадга мувофиқдир. Мақола ана шу долзарб масалалар назарий ва амалий тахлилига бағишланган.