АҚЛЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ТУРИЗМ ДЕСТИНАЦИЯЛАРИ ВА ШАҲАРЛАРДА САМАРАЛИ ФОЙДАЛАНИШ - Матюсупов, Бунёд (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада ақлли туризм технологиялари, шунингдек ақлли шаҳар ва туризм дестинацияси тушунчалари таҳлил қилинган, уларнинг ўзаро боғлиқлиги ўрганилган ҳамда рақамли технологиялардан самарали фойдаланиш бўйича тегишли хулоса ва таклифлар берилган.