ИҚТИСОДИЁТДА ИНВЕСТИЦИОН ФАОЛИЯТИ ВА УНИ БЕЛГИЛОВЧИ ОМИЛЛАР - Мухитдинова, Камола (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада инвестицион фаоллик инвестицион фаолиятга объектив ва субъектив маълумотлар орқали таъсир кўрсатиши билан намоён этилиши, инвестицион фаолият даражалари ва уни белгиловчи омиллар кенг таҳлил қилинган. Шунингдек, инвестицион фаолиятни молиялаштириш манбалари таҳлил қилинган.