OLIY TA’LIM XIZMATLARI BOZORIDA MARKETING TADQIQOTLARINI TAKOMILLASHTIRISH VA MODELLARINI YARATISH - Nasriddinova, Dildora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada oliy ta’lim xizmatlari bozorida ishchi hodimlarni malakasini oshirish boʻyicha samaradorlik koeffitsiyentini hisoblash uslubiyatlari yoritilgan. Shuningdek, mehnat bozorining turli rivojlanish bosqichlarida oliy taʼlim xizmatlarini tashkil etish modellari hamda oliy taʼlim xizmatlari koʻrsatishning “uch fazali” mexanizmi taklifi ishlab chiqilgan.