O`QUVCHI YOSHLARDA IJTIMOIY MOTIVLARNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK SHARTLARI - Xoliyorov, Murod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada umumiy oʻrta ta’lim maktabi boshlangʻich sinf oʻquvchilarining ijtimoiy motivlari shakllanishi bilan bogʻliqlik omillari yoritilgan boʻlib, mazkur maqola keng auditoriya uchun moʻljallangan.