ANDIJON TAJRIBA PAXTA DALASI TARIXINING ARXIV HUJJATLARIDA YORITILISHI - Mirzayev, Avazbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada, arxiv hujjatlari asosida, Farg‘ona vodiysida mustamlaka davrida Andijon tajriba paxta dalasi tarixining ayrim masalalari manbashunoslik nuqtai nazaridan tahlil etilgan va yoritilgan.