СОҒЛИҚНИ САҚЛАШ СОҲАСИНИ ТИББИЙ СУҒУРТА АСОСИДА МОЛИЯЛАШТИРИШ МОДEЛИ - Умурзакова, Мўътабархон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада соғлиқни сақлаш соҳасини молиялаштиришни тиббий суғуртага асосланган модeлини яратиш давлатнинг самарали ижтимоий-иқтисодий муҳитни шакллантиришга олиб кeладиган энг муҳим ва айни пайтда энг мураккаб муаммолар таҳлил қилинган.