MILLIY IQTISODIYOTDA TRANSPORTNING AHAMIYATI - Shanazarova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada mamlakat iqtisodiyotini rivojlanishida transport tarmog‘ining ahamiyati atroflicha yoritib berilgan. Shuningdek, transportning iqtisodiyotga ta’sir qiluvchi bir qancha omillari o‘rganilgan. Transport infratuzilmasini boshqarish va tashuvlarni amalga oshirish bo‘yicha xulosalar shakllantirilgan.