ОММАВИЙ НОРОЗИЛИКЛАРНИ ОЛДИНИ ОЛИШ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Хасанов, Бобуржон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада мамлакатимизда аҳолининг оммавий норозилигини келтириб чиқарувчи омилларни аниқлаш, ушбу омилларни тизимли бартараф этиш, содир этилган оммавий норозилик намойишларини бартараф этиш орқали мамлакатда тинчлик, осойишталикни таъминлаш билан боғлиқ самарали тизим баён қилинган.