MEHRIBONLIK UYLARI TARBIYALANUVCHILARIDA IJTIMOIY XULQ-ATVORNI RIVOJLANTIRISH ZARURATI - Saidova, Dilobar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada mehribonlik uylari tarbiyalanuvchilarida ijtimoiy xulq-atvorni rivojlantirishning ijtimoiy zaruratiga oid ilmiy nazariy ma’lumotlar hamda tadqiqod jarayonida olingan natijalar tahlili keltirilgan.