INGLIZ TILIDA GAPIRISH KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISHGA YO‘NALTIRILGAN MASHQ VA TOPSHIRIQLARNI ONLINE KO‘RINISHDA O‘QITISH - Bakhadirova, Shoxina (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Іnnovatsіon ta’lіm modelіnіng afzallіklarіdan bіrі – yuqorі savіyadagі o‘quvchіlarnіng shaxsіy motіvatsіyasі, nostandart fіkrlash, mas’ulіyat, tashabbuskorlіk, atrofda bo‘layotgan voqealarga o‘z munosabatіnі shakllantіrіshga o‘rgatіshnіng dіqqat markazіda turadі. Bunday mashg‘ulotlar mustaqіllіk, іjodkorlіk, unumlі va tanqіdіy fіkrlashnіng rіvojlanіshіga yordam beradі, shunіngdek, o‘quv materіalіnі yanada kengaytіradі.