TURIZM XIZMATLAR SOHASIDA RAQAMLI TEXNALOGIYALARNI QO’LLASH - Islomova, Mohlaroyim; Ortiqova, So'g'diyona; Abdurahimova, Zulhumor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Raqamli texnalogiyalar har qanday biznesni jadal rivojlantirib, raqobatbardoshlilikni oshiradi. Shu o’rinda turizm sohasini va uning servislarini zamonaviy texnalogiyalarsiz rivojlantirish imkonsiz. Ushbu tezisda Turizm biznesida eng ko’p qo’llaniladigan raqamli texnalogiyalar va ularning turizmni rivojlantirish va savdoni oshirishdagi ahamiyati o’rganiladi.