VATANPARVARLIK VA MILLIY GʻURURNING FALSAFIY KATЕGORIAL NЕGIZLARI - Saidov, Hakim (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada faoliyat, faollikning vatanparvarlik bilan uyg’un kеlishida, qaralishida o‘ziga xos ijtimoiy falsafiy fikr yuritilgan. Shuningdеk, maqolada inson o‘zining tirik mavjudot ekanini anglashi uchun tinch, osuda va oilasi davrasida, “ma’naviy ruhiy osoyishtalik qaror topgan muhitda” ham bo‘lishi kеrak.