NAQSHBANDIYLAR EHTIROMIGA SAZOVOR BUYUK ZOT - Raxmatova, Xolidaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada Naqshbandiya ta’limotining yirik vakili Orif Deggaroniyning ma’naviy merosi, falsafiy va tasavvufiy qarashlari tahlil qilingan. Bahouddin Naqshband dunyoqarashining shakllanishida mutasavvifning roliga etibor qaratilgan.