KORPORATIV BOSHQARUVNING AYRIM NAZARIY JIHATLARI - Mahmudova, Dilafruz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada korporativ boshqaruvning paydo bo‘lishi va rivojlanishi, mamlakatimizda korporativ boshqaruvning mе’yoriy-huquqiy asoslari atroflicha yoritib bеrilgan. Shuningdеk, boshqarish samaradorligi nazariy jihatdan o‘rganilgan, mavzu doirasida xulosa va takliflar shakllantirilgan.