АГРАР СОҲА ЎСИШИНИ МАКРОИҚТИСОДИЙ КЎРСАТКИЧЛАРГА ТАЪСИРИНИ СТАТИСТИК ЎРГАНИШ - Абдиқулова, Дилноза (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада аграр соҳа ўсишини макроиқтисодий кўрсаткичларга таъсирини статистик ўрганиш ва бу жараёнда амалга оширилган статистик таҳлиллар натижалари келтирилган. Республикамизда қишлоқ хўжалиги маҳсулотларини ишлаб чиқаришнинг ўсиш суръатлари йиллар ҳамда ҳудудлар кесимида таҳлил қилинган ва умумий хулосалар берилган.