ZAMONAVIY XOR SAN’ATI TA’LIMINI TAKOMILLASHTIRISH MASALALARI - Mirzayev, Qodir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada xor san'atining bugungi holati ochib berilgan bo‘lib, dirijyorlik va xor ta'limining tizimli masalalari ham ko'rib chiqiladi hamda uni yanada takomillashtirish yo'llarini aniqlashga harakat qilinadi.