ЎҚУВ МАШҒУЛОТЛАРИНИНГ МОДУЛЛИ ВА ЛОЙИҲАЛАШТИРИЛГАН ТУРЛАРИ ҲАМДА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Эрназаров, Алишер; Бекмурадов, Зариф (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада бугунги кунда мамлакатимизда таълим тизими ва унинг ривожланиш истиқболлари, олий таълим муассасалари ўқув машғулотларининг модулли ва лойиҳалаштирилган турлари ҳамда ахборот технологияларидан фойдаланиш ҳолатлари ва имкониятлари муаллифлар томонидан ёритиб берилган. Қолаверса, ўқув машғулотларининг модулли ва лойиҳалаштирилган турлари ҳамда ахборот технологияларидан фойдаланиш йўлларини ошириш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.