ABU ALI IBN SINO QARASHLARIDA TA’LIM-TARBIYA MASALALARI - Jurayev, Bobomurod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada buyuk mutafakkir Abu Ali ibn Sinoning ta’lim va tarbiyaga oid qarashlari, ta’lim va tarbiyaning bosqichlari, o‘qitish vositalari va matnlari, ta’lim shakllari, o‘qituvchining o‘ziga xos xususiyatlari, tarbiyaning ta’limda ustunligi tadqiq etilgan.