JISMONIY TARBIYA VOSITALARI ORQALI YOSH BOLALARNI SIFATLARINI TARBIYALASH - Xakimova, Gulshan (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan yosh avlodni jismoniy tarbiya vositalari orqali tarbiyalash,jismoniy mashqlarni o’rgatish hamda uni o’zlashtirish, va faoliyatda o’zlashtirilgan harakat amallarini qo’llay olish shuningdek jismoniy tarbiya vositalaridan maqsadli foydalanish ko’zda tutilgan.