СУВ ХЎЖАЛИГИНИ БОШҚАРИШНИНГ АСОСИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Хушмурадов, Оман (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Инновацион фаолиятни давлат томонидан қўллаб-қувватлаш ва уни ривожлантириш стратегияларини шакллантириш муҳим ҳисобланади. Шу боис, маколада сув хўжалигида инновацион фаолиятни давлат томонидан қўллаб-қувватлаш усуллари ҳамда мамлакатимиз сув хўжалигини бошқариш механизмини ривожлантириш бўйича давлат дастурининг асосий йуналишлари келтирилган.