SANOAT KORXONALARINI RIVOJLANTIRISHDA AXBOROT TIZIMINI TA’MINLASH IQTISODIY MEXANIZMNING ASOSIY YO‘NALISHI SIFATIDA - Isayev, Jahongir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada sanoat korxonalari hayotiy siklining turli bosqichlarida axborotni boshqarish xususiyatlari ko‘rib chiqilib, iqtisodiyotni raqamlashtirish sharoitida va raqamli iqtisodiyotning rivojlanish qonuniyatlarini hisobga olgan holda axborotni boshqarish tizimini takomillashtirish orqali boshqaruvni takomillashtirish bo‘yicha chora-tadbirlar taklif etilgan.