TALABALARNI KASBIY-PEDAGOGIK FAOLIYATGA TAYYORLASHDA IJTIMOIY FAOLLIKNING AHAMIYATI - Xushnazarova, Ma’mura (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada kasbiy-pedagogik faoliyat, kasbiy-pedagogik tayyorgarlik tushunchalarining tavsifi hamda ijtimoiy faollik talaba faoliyatining muhim jihatlaridan biri ekanligi, shuningdek oliy ta’lim muassasasida bo‘lajak o‘qituvchilarni kasbiy tayyorlash jarayonida ijtimoiy faollikning tutgan o‘rni xususida fikr yuritiladi.