MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARIGA ASOSLANGAN DASTURIY TAʻMINOTNI LOYIHALASH - Egamberdiyeva, Feruza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada multimedia tushunchasi va uning ta’lim jarayonida qo’llanilish uslubiyatini tahlil qilish, multimediali ta’lim texnologiyalaridan foydalanib oʻquv mashgʻulotlarini tashkil etish kabi masalalar ko‘rib chiqilgan.