O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA SUD QONUNCHILIGIGA KIRITILGAN O‘ZGARISHLAR VA ULARNING AHAMIYATI - Mo‘minov, Xusanboy; Qodirjonov, Omadjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida faoliyat olib borayotgan sud tizimining yaqin o‘tmishdagi tarixi va unga kiritilgan o‘zgarishlarning tarixi ilmiy-tarixiy manbalar asosida yoritilgan. Bu orqali O‘zbekistondagi sudlar faoliyati xalq manfaati yo‘lida demokratlashtirib borilayotganligi ko‘rsatiladi.