O’ZBEKISTON IQTISODIYOTIGA XORIJIY INVESTITSIYALARNI JALB QILISH YO’LLARI - Daniyarova, Feruza; Chinorova, Shahodat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada mamalakatning iqtisodiyotida xorijiy investitsiyalarning ahamiyati shuningdek ularni jalb qilish yo’llari va xorijiy investorlarni jalb etishda yuzaga keladigan muammolarga qaratilayotgan chora-tadbirlarning amalga oshirilayotgani bo'yicha tadqiqotlar olib borilgan. Mamalakatimizdagi xorijiy investitsiyalarning jozibadorligini yanada oshirishga qaratilgan taklif va mulohazalar ham berib o’tilgan.