ЎЗБЕК ТИЛИДАГИ ИРРИГАЦИЯ ВА МЕЛИОРАЦИЯ ТЕРМИНЛАРИНИ ТАРИХИЙ БОСҚИЧЛАРИ ВА ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Назарова, Сайёра (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада ўзбек тилидаги ирригация термин-ларининг шаклланиши, ривожланиши, тараққий этиши ва таркиб топишига оид маълумотлар келтирилган. Ҳамда уларнинг археологик, этнографик, палеоантропологик, шунингдек, лингвистик маълумотларни ўз ичига олади.