INGLIZ TILIDA INSONNING IJOBIY AQLIY XUSUSIYATLARINING IFODALOVCHI BIRLIKLARNING KONSEPTUAL, LINGVO-MADANIY XUSUSIYATLARI - Iminova, Shahnoza-Begim (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada ingliz tili misolida inson xarakteriga xos sifat leksemalarni chogʼishtirish, ularning madaniyatlararo muloqotda tutgan oʼrni, funktsional-semantik xususiyatlarini tahlil qilinadi.