OILAVIY MAROSIMLAR VA ULARNING TARIXIY ADABIYOTLARDA YORITILISHI - Nafiddinova, Xosiyat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada oila va oilaviy marosimlarga ta’rif berilgan. Shuningdek, tarixiy, ilmiy va diniy adabiyotlarda ushbu masalalarning yoritilishi haqida to‘xtalib o‘tilgan.