IKKINCHI TILNI EGALLASHDA AFFEKTIV OMILLARNING ROLI - Polvonniyozova, Mahliyo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ikkinchi tilni o'zlashtirishda affektiv omillarning roli til o'rganish sohasida hal qiluvchi ta'lim sohasidir. Affektiv omillar deganda shaxsning til o‘rganish jarayoniga ta’sir etuvchi hissiy va motivatsion jihatlar tushuniladi. Ushbu maqola ikkinchi tilni o'zlashtirish kontekstida ushbu affektiv omillarning ahamiyatini o'rganishga qaratilgan.