QANQA ARXEOLOGIK YODGORLIGINI MUZEYLASHTIRISH MASALASI - Аxmedov Jasurbek; Jabborova , Gavharshod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqola Toshkent viloyatidagi Qanqa arxeologik ob’ektining o‘rganilish tarixiga bag‘ishlangan. Xususan, mazkur yodgorlik bo‘yicha yillar davomida amalga oshirilgan arxeologik ekspeditsiyalar va ular asosida topilgan topilmalar borasida muayyan fikrlar keltirib o‘tilgan. Mazkur yodgorlikni muzeylashtirish masalasiga alohida e’tibor qaratilgan.