O‘ZBEKISTON SSR NING AFRIKA DAVLATLARI BILAN ILMIY-TEXNIKAVIY HAMKORLIGI - Boboqulov, Oxunjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Bu maqolada O‘zbekiston SSRning Afrika davlatlari bilan ilmiy, texnikaviy aloqalari, oliy ta’lim muassasalari bilan aloqalarning kengayib borishi, chet el davlatlari mutaxassislari bilan amalga oshirilgan o‘zaro almashinuvlar haqida ma’lumotlar berilgan.