O‘ZBEKISTONDA KICHIK TADBIRKORLIK SUB’EKTLARI TOMONIDAN YUK TASHISH XIZMATI KO‘RSATISHNING TASHKILIY-IQTISODIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Aytiyeva Sevarа (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
O'zbekiston iqtisodiyotining tezkor rivojlanishi davrida, kichik tadbirkorlik subyektlarining yuk tashish xizmatlarini ko'rsatishdagi roli muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola mamlakatda kichik tadbirkorlik subyektlarining yuk tashish xizmatlarini ko'rsatish jarayonlarini takomillashtirishning tashkiliy va iqtisodiy asoslarini o'rganadi. Tadqiqot, ushbu sohadagi muammolarni aniqlash, ularning iqtisodiy va tashkiliy echimlarini taklif qilish orqali kichik tadbirkorlik subyektlarining samaradorligini oshirish yo'llarini ko'rib chiqadi.