ИПАКЧИЛИК КОРХОНАЛАРНИНГ ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТИНИ БОШҚАРИШ ЖАРАЁНИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Алиева, Надирахон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада инновацион жараёнлар моделларини тадқиқ этиш асосида, ипакчилик корхоналарнинг инновацион фаолиятини бошқариш жараёнини ривожлантириш йўллари бўйича фикр-мулоҳазалар келтирилган. Ипакчилик корхоналарнинг инновацион фаолиятини бошқариш жараёнида ташкилий, маркетинг инновацияларни ҳамда илмий тадқиқот институтлари билан ҳамкорликда технологик инновацияларни жорий этиш таклифи ишлаб чиқилган.