JIN RIZNING “WIDE SARGASSO SEA” ASARIDA INTERTEKSTUALLIK - Imamova, Gulrukh (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Jin Rizning “Wide Sargasso Sea” romani postmodernistik xususiyatlari, ayniqsa, intertekstual yondashuv muammosi tahlil qilingan.