NEMIS TILIDAGI QORA VA OQ RANG KOMPONENTLI FRAZEOLOGIZMLARNING O’ZBEK TILIGA BERILISHI VA ULARNING SEMANTIK TADQIQI - Kuvonov, Zarifjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada frazeologizmlar jumladan, nemis tilidagi rang komponentli frazeologizmlar va ularning o’zbek tiliga berilish usullari haqida so’z boradi. Bundan tashqari maqolada nemis va o’zbek tillaridagi qora va oq rang komponentli frazeologizmlar semantik jihatdan tahlil qilingan.