DINIY BARQAROR BIRLIKLARNING SEMANTIK XUSUSIYATLARI - Xudoynazarova, O‘g‘lonoy (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Barqaror birikmalarning semantik xususiyatlari turli diniy eʼtiqod bilan bog‘liq ilmiy nazariyalarni xulosalashga xizmat qiladi. Ushbu maqoladagi tahliliy mаʼlumotlar ingliz va o‘zbek tillaridagi leksik jihatdan nomuvofiq ammo semantik jihatdan ekvivalentlikni hosil qiluvchi diniy barqaror birliklarni chog‘ishtirma aspektda o‘rganishda asos vazifasini o‘taydi.